Kezdőlap
kapcsolat
jobbf
jobbalja

Facebook

Belépés

Nyelvek

Archívum böngésző

« június 2017  
V H K Sze Cs P Szo
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Tartalom megosztás

Tartalom átvétel

Támogatóink

Köszönjük azon személyek támogatását, akik adójuk 1%-ának felajánlásával segítették egyesületünk munkáját. Támogatásukat kutatási-védelmi programjainkra fordítjuk.

Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium, Vidékfejlesztési Minisztérium
Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal


Látogatók

VII. Magyar Denevérvédelmi Konferencia Felsőtárkányban

A VII. Magyar Denevérvédelmi Konferencia Felsőtárkányban került megrendezésre október 16 és 18 között a Bükki Emlőstani Kutatócsoport Egyesület, a Bükki Nemzeti Park és a Magyar Denevérkutatók Baráti Körének szervezésében.
A konferencia a hagyományos "hálózóversennyel" kezdődött volna, azonban az időjárás (többek között havas eső) nem tette lehetővé. A második napon reggeltől estig remek előadásokon keresztül ismerhettük meg egymás munkáját. Kihangsúlyozandó, hogy határon túli denevérészek is érkeztek a Kárpát-medencéből.
Este az országos denevérmonitorozás aktuális kérdéseit beszéltük meg, kihasználva, hogy szinte a teljes hazai szakembergárda a helyszínen volt.
Utána az érdeklődők éjszakába nyúlóan ismerkedhettek a denevérhangok vizsgálatához szükséges detektorokkal, adatrögzítőkkel, melyeket az interaktív detektoros műhelyben ki is próbálhattak.konferenciakonferencia


   
denever.jpg